Zwanger worden

Als je besloten hebt zwanger te willen worden, wil je dit het liefst zo snel mogelijk. De meeste vrouwen zijn inmiddels de 30 gepasseerd als ze aan een gezin beginnen. En dat is prima, maar in de praktijk blijkt dat niet voor iedereen zwanger worden zo vanzelfsprekend is. Leeftijd, maar ook leefstijl en de achtergrond van je familie blijken een grote rol te spelen bij de kans op een natuurlijke zwangerschap. Zo’n 15% van de stellen lukt het niet om binnen een jaar zwanger te worden. Dan is het, zeker als je al wat ouder bent, belangrijk om zo snel mogelijk advies in te winnen.

Professionele begeleiding bij het zwanger worden?

Ik kan je hierbij helpen. Tijdens het zwanger worden consult, breng ik jouw persoonlijke situatie in kaart, bestudeert ik je familieachtergrond, bekijkt ik je menstruatiekalender en temperatuurcurve en beoordeelt ik ook in hoeverre je partner hier invloed op heeft. Vervolgens geef ik je gericht advies over wat jij kunt doen om toch zo snel mogelijk zwanger te worden. Als ik hierin iets afwijkends merk, verwijs ik je gelijk door, waardoor je zo snel mogelijk verder kunt.

Duur 60 minuten / € 67,50

Vergoeding

De Care for Women consulten vallen ook onder de vergoedingen, welke Care for Women met zorgverzekeraars geregeld heeft. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten vanuit de aanvullende verzekering. Er is dan geen eigen risico. Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig.